…De droom over het derde oog symboliseert intuïtieve actualisatie. Je overtuigingen, angsten, verlangens of iets waar je aan denkt, wordt realiteit. Het derde oog kan zowel goed als slecht zijn, omdat het de realisatie van zowel positieve als negatieve denkpatronen kan weerspiegelen. Het derde oog van een andere persoon zien, kan staan ​​voor keuzes of denkpatronen die tot leven komen op basis van uw meest eerlijke gevoelens of herinneringen aan die persoon. Voorbeeld: een man droomde ervan president George W. Bush met een derde oog te zien. Zijn eerlijkste mening over George W. Bush was dat hij de slechtste besluitvormer ooit was. In zijn wakende leven merkte de man dat zijn baas intuïtief steeds vreselijke beslissingen nam tot het punt dat het bedrijf failliet ging. Het was alsof zijn baas geen goede beslissing kon nemen, ook al zou hij dat willen….

…De droom over het alziende oog symboliseert een hoger niveau van bewustzijn, of meer bewust worden van jezelf en van de wereld om je heen. Misschien beleef je een tijd in je leven waarin je mentaal of spiritueel aan het evolueren bent. Het alziende oog is gebruikelijk bij gebruikers van ayahuasca of andere hallucinogene stoffen, omdat het symbool staat voor het hogere niveau van bewustzijn, gewaarzijn of inzicht dat wordt verkregen tijdens het gebruik van de stoffen. Het weerspiegelt ook het gevoel dat de gebruiker heeft om verbinding te maken met iets groots dan zijzelf….

…De droom over het krijgen of zien van iemand met een blauw oog symboliseert een conflict van opvattingen of ideeën. Bewijs of schaamte dat iemand anders het niet leuk vindt wat u denkt. Sociaal bewijs dat uw ideeën, opvattingen of acties uit het verleden tegengesteld zijn. Het kan ook de weergave zijn van een straf voor uw ideeën of merkbare gevolgen van een argument over tegenstrijdige overtuigingen….

Zie de betekenis van Alziend Oog

…De kleur lichtblauw symboliseert positivisme. Het kan wijzen op gedachten, emoties of gedragingen die gezond, nuttig, oprecht en eerlijk zijn. Lichtblauw kan ook een zeer positieve situatie of positieve keuze vertegenwoordigen. Als alternatief kan lichtblauw gevoeligheid, vriendelijkheid of het gevoel symboliseren dat een situatie om je geeft. De symboliek van de kleur blauw is gebaseerd op de algemene menselijke perceptie van de lucht tijdens een mooie dag als iets heel goeds….

* Zie blauw (licht), blauw (donker)

…De droom over een gebakje symboliseert luxe aflaten, sensueel genot of romantische dating. Een feel good-ervaring die ‘geweldig’ is. Een plezierige ervaring waarbij alles tot in de puntjes verzorgd is of met oog voor detail. Gevoel dat alles perfect is. Een persoon of situatie die u volledig wil plezieren. De droom over het eten van een gebakje kan een teken zijn dat u van het leven geniet en de vruchten plukt….

…De droom over telekinese symboliseert moeiteloze controle of verandering. Mensen of situaties laten doen wat je wilt, zonder erover te hoeven praten. Onuitgesproken respect of actie die namens u wordt ondernomen. Onuitgesproken gebaren die anderen dwingen te handelen zoals jij dat wilt. Het kan ook de weergave zijn van zeer responsieve of goed luisterende mensen. Negatief, telekinese kan een weerspiegeling zijn van een stille behandeling, boos kijken of mensen het gevoel geven dat je ze niet leuk vindt, zodat ze zich zullen gedragen zoals jij dat wilt. Het ~boze oog~ om een ​​gewenst antwoord te krijgen. Gevoeligheid die ernstige gevolgen heeft als je niet alleen perfect bent. Anderen beangstigen waar je om geeft, behalve wat je wilt….

…De droom over verdwaald zijn symboliseert je poging om je weg te vinden door een onbekende situatie of die je onzeker maakt. Misschien ervaar je een vreemde of enge situatie die verontrustend is omdat deze nieuw is. Het ontbreekt u aan de duidelijkheid die u wenst in een situatie waaraan u niet gewend bent. Opheldering willen in zaken of spiritualiteit. Als alternatief weerspiegelt het verdwalen in een droom afleiding waardoor je je gevoel voor doel of richting hebt verloren. Afgaan op een raaklijn die je afleidt van het grote geheel. Het gevoel hebben dat je je tijd verspilt of dat je leven in cirkels draait. Dromen van verdwaald zijn en naar huis willen, symboliseren je wens om stabiliteit te vinden of een gevoel van normaliteit te creëren in een situatie. Gefrustreerd zijn dat je iets niet weer normaal kunt krijgen. Een wens om weer verbonden te worden met wat jou gelukkig maakt. Verdwaald zijn in een droom kan een teken zijn dat je je prioriteiten moet doorzoeken om een ​​belangrijke beslissing te nemen. De droom over verdwaald zijn tijdens het autorijden symboliseert plannen of beslissingen die ten prooi zijn gevallen aan afleiding. Het grote geheel uit het oog verliezen terwijl u teveel op de details focust. De droom dat je verdwaald bent in een bos, kan een gevoel zijn dat je overweldigd bent door verwarring. Niet weten waar u een probleem moet aanpakken of uzelf uit de problemen moeten helpen. Gevoel dat er geen oplossingen zijn en niemand om u te helpen. Het gevoel hebben dat je helemaal de weg kwijt bent in een wakkere levenssituatie….

…De droom over een computermuis symboliseert controle over je gedachten. De richting van je denken. Jezelf vertellen waarop je je moet concentreren of wat je moet doen. Het kan ook de weergave zijn van het vermogen om prioriteiten te stellen. De droom over een computermuis die door iemand anders wordt bestuurd, symboliseert een aspect van je persoonlijkheid dat je beslissingen stuurt. Het kan ook de vertegenwoordiging zijn van mensen die u vertellen waarop u zich moet concentreren. Iemand een computermuis geven of verkopen, kan betekenen dat u uzelf of iemand anders helpt om voor zichzelf te denken. Negatief kan het er ook op wijzen dat je het vermogen om onafhankelijk te denken opgeeft of het belangrijkste uit het oog verliest. De droom over een defecte computermuis symboliseert verwarring, tegenslagen of vertragingen….

…De droom over slipjes symboliseert zelfbewustzijn over dingen die je graag wilt hebben of die je interesse wekken. Merk op dat je iets wilt, een uitkomst verlangt of seksuele interesse in iemand hebt. Misschien ben je je bewust van je verlangen naar iets waarvan je weet dat je het niet kunt hebben of naar een persoon waartoe je je aangetrokken voelt. Een slipje kan ook een symbool zijn voor uw houding ten opzichte van seks. Een weerspiegeling van hoe u seksueel geïnteresseerd bent in iemand. Als je een man bent, kan het slipje van een vrouw de interesse in een vrouw vertegenwoordigen waar je seksueel aan hebt gedacht. Als u een vrouw bent, kan een slipje aangeven hoe wenselijk of interessant u bent voor anderen. Blauw slipje symboliseert positieve gevoelens van verlangen. Het kan een weerspiegeling zijn van respect, liefde of oprechte zorg voor een persoon of doel. Rode slipjes vertegenwoordigen een negatief, buitensporig of onevenwichtig verlangen. Het kan zijn dat u of iemand anders op de hoogte is van de wens van iemand anders en deze voor persoonlijk gewin exploiteert. Roze slipjes vertegenwoordigen wellustige verlangens, wensen of interesses. Totale preoccupatie met ~hebben~ wat je wilt. Negatief kan het een weerspiegeling zijn van een gebrek aan vermogen om echt te hebben wat u wilt. Zwarte slipjes vertegenwoordigen onevenwichtige verlangens, wensen of interesses. Doelen of doelstellingen die onevenwichtig, buitensporig of immoreel zijn. Een mogelijk teken dat uw methoden om doelen te bereiken totaal niet in de lijn liggen. Zwarte slipjes zijn veel voorkomende symbolen voor mensen die porno kijken of masturberen voor mensen met wie ze geen relatie hebben. Voorbeeld: een man droomde ervan in de ondergoedlade te kijken van een meisje dat hij leuk vond. In het echte leven had hij seksueel over het meisje gefantaseerd. Het slipje weerspiegelde zijn zelfbewustzijn van zijn seksuele interesse voor het meisje….

…De droom over een giftige slang symboliseert corruptie of besmetting. Gebieden van je leven die alles bederven dat ermee te maken heeft. Mensen en situaties die u niet kunt vertrouwen of die u wilt vermijden. Een slang kan ook uw eigen gebrek aan integriteit of bedrieglijk gedrag weerspiegelen. Een slang kan ook een slechte invloed vertegenwoordigen. Mogelijk een persoon die je niet mag. Een slang kan ook de weergave zijn van een gevaarlijk of lastig probleem. Slangen wijzen vaak naar situaties die moeilijk te weerstaan ​​zijn, moreel lastig zijn, of vallen hebben die je wilt vermijden. Slangen kunnen ook de vertegenwoordiging zijn van negatieve denkpatronen, mensen of situaties die uw humeur, geest of goede bedoelingen verzuren. De droom dat je door een slang wordt gebeten, symboliseert de angst voor verlies waaraan je bent bezweken of gevoelens van corruptie die je hebben overweldigd. De droom over bang zijn gebeten te worden door een slang symboliseert je angst voor een ongewenste of oncontroleerbare situatie. Misschien ben je bang om macht of controle te verliezen. De droom over een dode slang symboliseert het overwinnen van een corrumperende of negatieve invloed in je leven. Het kan ook de weergave zijn van de dreiging van totaal verlies die aan het verdwijnen is. Zwarte slangen vertegenwoordigen meestal angsten of zeer negatieve gedachten waarmee u mogelijk problemen ondervindt. Lichtbruine of koperkleurige slangen vertegenwoordigen uw verlangen naar dingen die u niet kunt hebben die uw goede aard bederven of u bederven. Een teken dat als je je zin niet kunt krijgen, je nooit om iets of iemand anders geeft. Een lichtbruine slang kan ook betekenen dat je jezelf bang maakt door te geloven dat je nooit iets kunt krijgen. Het kan ook wijzen op mensen pijn doen, liegen, bedriegen, stelen of anderen niet respecteren omdat je niet kunt krijgen wat je wilt. De droom over een donkerbruine slang kan een verlies vertegenwoordigen waarvan je bang bent dat het andere delen van je leven zou kunnen bederven. Een witte slang symboliseert iets echts of positiefs in je leven dat al het andere eromheen bederft of besmet. Iets met goede bedoelingen dat geen tolerantie heeft voor alternatieve keuzes. Een witte slang met blauw gif symboliseert gevolgen die in uw beste belang zijn, maar die u niet lekker voelt. De droom over een blauwe slang symboliseert een positieve persoon of situatie die je constant afwijst of saboteert. Het kan iets in uw leven weerspiegelen dat wordt bewaakt of dat volledige naleving van specifieke regels vereist. Een positieve situatie die in strijd is met uw doelen. Een donkergroene slang symboliseert egoïstische gedachten of gewoonten die andere, positievere delen van je leven ondermijnen. Een sterke behoefte om jezelf op de eerste plaats te stellen of krachtige onzekerheden die een oprechte onderneming doen ontsporen. De droom over het rijden op de rug van een slang symboliseert een situatie in je leven en lijkt elk klein ding dat je doet te corrumperen, of houdt mensen bij je weg. De droom dat je door een slang wordt verstikt, kan een negatieve situatie vertegenwoordigen die je ervan weerhoudt om zonder gevolgen te spreken of jezelf uit te drukken. De droom over een slang die je niet lijkt te kennen of je nooit opmerkt, symboliseert een angst voor verlies die nooit lijkt te komen. Een langdurig gevoel van onvermijdelijke of dreigende mislukking die nooit gebeurt. Voorbeeld: een meisje droomde ooit van een giftige slang die haar verleidde en die onmogelijk te weerstaan ​​was. In het echte leven had ze te maken met een buitengewoon aantrekkelijke man die haar achtervolgde en die ze niet vertrouwde. De slang weerspiegelde haar mening dat deze man een ~speler~ was en haar gewoon vertelde wat ze wilde horen om met haar naar bed te gaan. Voorbeeld 2: een vrouw die in een streng religieuze gemeenschap woonde, droomde van een witte slang. In het echte leven was ze vanwege religieuze wetten niet in staat zichzelf uit te drukken of iets te doen dat niet was goedgekeurd door de gemeenschap. De witte slang weerspiegelde haar gevoelens over de religieuze gemeenschap die haar belette dingen te doen die ze leuk vond. Voorbeeld 3: Een man droomde er ooit van om door een bos te rennen om slangen te ontwijken. In het echte leven werd hij tegelijkertijd met een aantal ernstige problemen geconfronteerd. De slangen weerspiegelden het vermeende gevaar dat zijn problemen voor hem vormden toen hij probeerde oplossingen te vinden zonder ze erger te maken. Voorbeeld 4: Een vrouw droomde er ooit van te worden verstikt door een slang. In het echte leven verzette ze zich tegen het onthullen van haar seksuele verlangen naar een collega uit angst dat ze zou worden ontslagen. De slang weerspiegelde haar angst om ontslagen te worden, waardoor ze haar gevoelens niet kon uiten. Voorbeeld 5: Een vrouw droomde ervan bedreigd te worden door een aantal donkerbruine slangen. Toen ze wakker was, had ze problemen met haar man, waardoor ze zich bedreigd voelde dat hij zou vertrekken en niet meer met haar zou praten. De donkerbruine slangen weerspiegelden haar angst om haar echtgenoot te verliezen, die haar gezinsleven voor altijd zou kunnen bederven….

…De droom over een huis symboliseert jouw manier van denken of perspectief op een situatie. Uw kijk op de ervaring van de huidige omstandigheden. Overtuigingen of gevoelens waar u zich prettig bij voelt. Uw kijk op een ervaring die u bekend voorkomt. Uw mening of overtuigingen over een situatie die voor u normaal is geworden. Negatief gezien kan een huis een geloofssysteem of gewoonte weerspiegelen die u als vanzelfsprekend beschouwt. Het type huis heeft de symboliek voor hoe u over een bepaald onderwerp denkt. De toestand van het huis weerspiegelt uw mentale toestand terwijl u iets ervaart. Rijke huizen symboliseren uw perspectief op kwesties waarin u krachtig en vindingrijk bent. Arme huizen vertegenwoordigen uw perspectief op kwesties waarbij u machteloos of emotioneel verzwakt bent. De kamers van het huis zijn indicatief voor hoe een probleem wordt aangepakt of afgehandeld. Zie het thema-gedeelte voor meer informatie over huizen. De droom over het kopen van een huis symboliseert uw toewijding om iets in uw leven te integreren. Kiezen om iets normaal voor je te maken. Het kan ook betekenen dat u heel hard heeft gewerkt om iets te verdienen. Negatief: het kopen van een nieuw huis kan betekenen dat je een fout hebt gemaakt waar je aan vastzit. De droom om in een droom naar huis te gaan, symboliseert een terugkeer naar vertrouwdheid of comfort. Het wordt weer normaal. Het kan zijn dat u moeilijkheden heeft ondervonden of iets nieuws heeft gedaan. De droom over het schoonmaken van je huis symboliseert zelfverbetering. Het kan zijn dat u een idee aan het verfijnen bent of iets probeert te perfectioneren. Onnodige overtuigingen of gewoonten worden verwijderd of veranderd. De droom over een nieuw huis symboliseert een nieuw perspectief of mentaliteit op een situatie. Een nieuwe manier van denken over iets. Mogelijk is een nieuwe situatie voor u normaal geworden. Een betere manier om te leven of het leven te zien. Nieuwsideeën of levensstijlkeuzes. De droom over een oud huis symboliseert een perspectief of mentaliteit die wordt ervaren, beproefd en vertrouwd. De droom om buitengesloten te worden, symboliseert afwijzing en onzekerheid. Het kan zijn dat u zich niet zo zeker of zelfverzekerd voelt als u wilt. De droom om terug te keren naar een oud huis symboliseert een terugkeer naar een oude of vertrouwde manier van denken. Een perspectief op het leven dat je eerder hebt gehad. Dit kan gebeuren wanneer u terugkeert naar oude gewoonten, banen, relaties of zelfs weer naar school gaat. U kunt ook overwegen hoe de reputatie van het oude huis is en hoe het uw huidige denkwijze kan symboliseren. De droom over het huis van iemand anders symboliseert je manier van denken door het perspectief van de kwaliteiten die het meest opvallen bij die persoon. Als u bijvoorbeeld droomt van een grootoudershuis, kan dit uw manier van denken vertegenwoordigen vanuit het perspectief van een wijzer of meer ervaren aspect van uw persoonlijkheid. Dit betekent dat u mogelijk te maken heeft met een situatie waarmee u al ervaring heeft. Als alternatief kunnen de huizen van andere mensen ook een symbool zijn voor problemen die u met die mensen hebt. De droom over gekleurde huizen symboliseert je geest door het perspectief van wat de kleur ook symboliseert. Een blauw huis symboliseert bijvoorbeeld een positieve mindset en een rood huis symboliseert een negatieve mindset. Zie het thema-gedeelte voor meer informatie over kleuren. Als er in je huis wordt ingebroken of beroofd, staat symbool voor een probleem, een negatieve instelling of een slechte gewoonte die je berooft van geluk, vertrouwen of integriteit. Verlaten huizen symboliseren mentale of emotionele verwaarlozing. Ze kunnen ook uw mening geven over problemen waaraan u gewend bent geraakt. Een teken dat je niet de moeite hebt genomen om met problemen om te gaan of dat je je moet concentreren op zelfverbetering. Herenhuizen of huizen van rijke mensen symboliseren uw gemoedstoestand wanneer u zich krachtig voelt, controle hebt of doelen bereikt. Huisnummers en locaties dragen ook bij aan de symboliek die beschrijft hoe u denkt of voelt. De droom over een voormalige woning symboliseert uw gemoedstoestand op basis van uw herinneringen aan dat huis. Overweeg ook het nummer van het huis met behulp van droomnumerologie. De droom over het huis van je ouders symboliseert dat je gemoedstoestand er een is die te maken heeft met hun geweten (vader) om over een probleem te beslissen of een negatieve situatie onder ogen te zien, of hun intuïtie (moeder) te gebruiken om erachter te komen hoe ze een probleem kunnen oplossen of blijven weg ervan voordat het begint. De droom over het zien van een huis dat wordt verwoest, symboliseert een deel van je leven waaraan je gewend bent geraakt te eindigen. Een perspectief op een situatie die normaal is of stabiel wordt geruïneerd. Voorbeelden van levenssituaties die dit soort dromen kunnen veroorzaken, kunnen het verlies van een baan, verlies van gezondheid, blijvende verwondingen bij een ongeval of grote veranderingen in het gezinsleven zijn. Voorbeeld: een rijke vrouw droomde er regelmatig van om in het oude, arme huis van haar jeugd te zijn. Telkens wanneer deze droom zich voordeed, ervoer ze intense frustratie tijdens het wakkere leven. Het arme gezin weerspiegelde haar perspectief op situaties waarin ze zich machteloos voelde en geen middelen had om met problemen om te gaan. Voorbeeld 2: een oudere vrouw droomde ervan buitengesloten te worden uit een huis. In het echte leven wilde ze weer jong zijn en had ze het gevoel dat de jeugd voorgoed voorbij was….

…De droom over de hele melkweg symboliseert het gevoel dat je niets kunt doen aan iets dat je niet helemaal begrijpt. Een situatie of probleem is misschien te groot om te begrijpen. Wordt blootgesteld aan verfijning of intelligentie die u verbaast. De droom over een donker of sterk blauw gekleurd sterrenstelsel symboliseert mogelijk gevoelens over hoe oneerlijk het is om iets te ervaren dat te groot is om te begrijpen of te beheersen. De droom over een lichtblauw sterrenstelsel symboliseert een zeer positieve situatie die je helemaal niet kunt begrijpen of beheersen. Een zeer positieve of overvloedige situatie ervaren die u verbaast. Je kunt er niet achter komen hoe het mogelijk is dat iets zo goed of ongelooflijk is als het is….

…De droom over een tong symboliseert hoe je spreekt of jezelf uitdrukt. De droom over het uitrukken van een tong symboliseert jou of iemand anders die wordt belet om over iets te spreken of uit te drukken. Mogelijk een weerspiegeling van waargenomen bedreigingen of gevolgen voor vrij spreken of het vertellen van de waarheid. Het zien van de kleur blauw op een tong symboliseert de waarheid vertellen of jezelf op een positieve manier uitdrukken. Het kan een teken zijn dat u ‘rein wordt’ of probeert eerlijk te zijn. Het zien van een slangentong symboliseert een misleidende manier van spreken of uiten. Dromen dat iemand zijn tong naar je uitsteekt, symboliseert een persoon of situatie waarvan je denkt dat die je treitert of beledigt….

Zie de betekenis van blauw (donker).

…De droom over ondergoed symboliseert je meest persoonlijke overtuigingen of wensen. Verborgen attitudes en vooroordelen. Als alternatief symboliseert ondergoed uw persoonlijke kijk op seks. Overweeg de kleur van het ondergoed voor extra betekenis. Blauw ondergoed is positief, rood is negatief, roze is wellustig, lichtbruin is verlangen naar dingen waarvan je niet gelooft dat je ze ooit kunt hebben, en donkergroen is egoïstisch. Ondergoed van het andere geslacht symboliseert vaak zelfbewustzijn over seksuele interesses of gewenste ervaringen die u zou willen hebben. Dromen dat je in je ondergoed bent, weerspiegelt persoonlijke overtuigingen of wensen die aan anderen worden blootgesteld. Als u zich schaamt om in uw ondergoed te zitten, kunt u zich zelfbewust of beschaamd voelen of dat een situatie heeft geleid tot een verlies van respect voor u. Als u zich op uw gemak voelt in uw ondergoed, kan dit duiden op een gebrek aan bezorgdheid over hoe anderen uw meest persoonlijke overtuigingen of interesses zien. Je hebt geen last van wat andere mensen denken. Dromen dat je geen ondergoed draagt, symboliseert een volledig gebrek aan remming. Jij of iemand anders die vindt dat hij niets te verbergen heeft. Dromen dat iemand anders in hun ondergoed zit, duidt op een beschamende en onthullende situatie. Als alternatief kan de droom betekenen dat je deze persoon ziet zoals hij werkelijk is. Het zien van vies of gescheurd ondergoed symboliseert ongemak in uw eigen huid en gevoelens van ontoereikendheid. Misschien voel je je ongemakkelijk over je seksualiteit en voel je je erg zelfbewust over iets gênants. Het kan ook een teken zijn dat u zelfvernietigende overtuigingen heeft die uw persoonlijke doelen of interesses overschaduwen. Schaamte over uw persoonlijke gedachten of gevoelens….

…De droom over een badpak symboliseert een aspect van je persoonlijkheid dat volledig gericht is op het omgaan met onzekerheid of een negatieve situatie. De symboliek is gebaseerd op water dat onzekerheid of negatieve situaties weergeeft. Het badpak weerspiegelt dan uw persoonlijkheid terwijl het hiermee omgaat. De kleur van het badpak is erg belangrijk. Blauw symboliseert een positieve kijk, rood is negatief en wit symboliseert zuivering of oprechte bedoelingen. Als je stippen op een zwempak ziet, geeft dit weer dat je je bewust bent dat je voortdurend met een probleem te maken hebt. Voorbeeld: een man zag een vrouw in een zwempak met blauwe stippen aan het strand. In het echte leven werd hij geconfronteerd met een levensbedreigende gezondheidstoestand. Het zwempak met stippen weerspiegelde zijn persoonlijkheid die voortdurend worstelde om zijn probleem het hoofd te bieden. Iets wat hij de hele tijd moest doen om zijn gezondheid te verbeteren….

…De droom over een menselijk hart symboliseert je vermogen om voor andere mensen te zorgen of van andere mensen te houden. Het kan ook de vertegenwoordiging zijn van onvoorwaardelijke liefde of begrip. Een hartoperatie ondergaan symboliseert een grote verandering in de manier waarop u zich voelt of geeft. Een situatie in je leven waardoor je sympathieker, zorgzamer of meer openstaat voor liefde. Het kan ook de weergave zijn van een permanente verandering in hoe je van iemand houdt. De droom over valentijnshart symboliseert je romantische of seksuele interesse in een andere persoon. Een rood hart dat een negatief of onverschillig seksueel perspectief vertegenwoordigt. Een blauw hart symboliseert een positief of zorgzaam perspectief. Een paars hart symboliseert onmacht om lief te hebben wie je wilt, of je eigen onverschillige gevoelens jegens iemand. De droom over een bloedend hart symboliseert verdriet, wanhoop, wanhoop of een gebrek aan sympathie. Je gevoelens zijn misschien gekwetst of je hebt het gevoel dat iemand niet om je geeft. De droom om in het hart gestoken te worden, symboliseert relatieconflicten of het gevoel dat iemand erom geeft je gevoelens te kwetsen. Hartzeer, pijn of bedrogen voelen. Emotionele pijn….

…De droom over een hoofd symboliseert intellect, houding, persoonlijkheid of perspectief. Wat leidt uw keuzes. De droom over het afhakken van een hoofd symboliseert houdingen of perspectieven die beslissingen niet langer kunnen beheersen. Slechte mensen die hun hoofd verliezen, symboliseren negatieve denkpatronen zoals angsten of slechte bedoelingen die geen enkele invloed meer op u hebben. Het zien van een blauw hoofd in een droom symboliseert positieve keuzes en besluitvorming. Het hoofd verschilt van het brein als symbool doordat het hoofd meer over persoonlijkheid gaat en het brein over het verwerken en uitzoeken van dingen….

…De droom over suède symboliseert gevoeligheid die alleen voor de show is. U of iemand anders die er alles aan doet om zorgzaam of gevoelig voor anderen over te komen. Het kan een weerspiegeling zijn van een geliefde of partner waarvan je denkt dat hij alleen iets verdraagt ​​dat je wilt om je gelukkig te maken. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan haar verloofde te zien in een vreselijk blauw suède pak voor hun bruiloft. Toen ze wakker was, had ze het gevoel dat hij alleen om het huwelijk gaf om haar gelukkig te maken en dat hij er niet zo veel om gaf als zij….

…De droom over een rotsblok symboliseert een groot obstakel of probleem. Een moeilijke kwestie of situatie waarvoor al uw aandacht of middelen nodig zijn. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan een gigantisch blauw rotsblok te moeten verplaatsen. Toen ze wakker was, was ze de dood nabij en moest ze haar eigen begrafenis plannen. Het rotsblok weerspiegelde hoe vermoeiend en emotioneel moeilijk het plannen van haar begrafenis was….

…De droom over een bikini symboliseert jou of een aspect van je persoonlijkheid dat volledig gericht is op het omgaan met onzekerheid of een negatieve situatie. Het vrouwelijke aspect van het symbool kan een teken zijn dat u zich machteloos of onbeheerst voelt wanneer u problemen onder ogen ziet. De symboliek is gebaseerd op water dat onzekerheid of negatieve situaties weergeeft. De bikini weerspiegelt dan jouw persoonlijkheid die hiermee te maken heeft. De kleur van het badpak is erg belangrijk. Blauw symboliseert een positieve kijk, rood is negatief en wit symboliseert zuivering. Voorbeeld: een man droomde ervan een meisje in bikini op het strand te zien. In het echte leven werd hij geconfronteerd met een ernstige gezondheidscrisis waarin hij dacht dat hij zou sterven. Het meisje in de bikini symboliseerde zijn gevoel van machteloosheid om het probleem op te lossen en tegelijkertijd de onzekerheid van de dood onder ogen te zien….