…De droom over vlees symboliseert situaties of ervaringen die je een gevoel van vertrouwen of kracht geven. Controle, dominantie of je zin hebben. De droom over rauw vlees symboliseert een situatie in het wakkere leven waarin je de macht wilt nemen of grijpen. De droom over het eten van rauw vlees kan duiden op je haast of haast om de macht te grijpen. Negatief kan het uw wens weerspiegelen om te falen of mensen in verlegenheid brengen die uw macht willen wegnemen door ~de sprong te wagen~ op hen. Geen tijd verspillen met het voorbereiden of wachten op een situatie die u controle of vertrouwen geeft. Overweeg het soort vlees voor extra betekenis….

…De droom dat je bevroren bent, kan betekenen dat je niet in staat bent om actie te ondernemen of vooruitgang te boeken. Het kan ook zijn dat u zich niet kunt uiten. Het kan ook de weergave zijn van vertragingen of tegenslagen. Een deel van je leven dat helemaal niets doet. Bevroren voedsel of voorwerpen kunnen uitstelgedrag betekenen of iets uitstellen. U heeft ervoor gekozen om bepaalde problemen te negeren of later iets op te lossen. Het ontdooien van diepvriesproducten kan een symbool zijn voor problemen die opnieuw worden overwogen of een teken dat u eindelijk te maken krijgt met problemen die u niet wilt oplossen….

Zie de betekenis van vlees

…Voedsel in dromen symboliseert het type en de kwaliteiten van ervaring of energie die je in je leven opneemt. Hoe bepaalde situaties u beïnvloeden. Elk voedsel heeft een unieke ervaring of energie die eraan verbonden is, gebaseerd op uw mening, gevoelens of herinneringen aan het specifieke voedsel. Bepaalde voedselsymbolen hebben de neiging universeler te zijn (bijv. Appels of havermout), terwijl andere (bijv. Bewerkte voeding of junkfood) een veel persoonlijkere betekenis krijgen op basis van uw persoonlijke gevoelens over die voedingsmiddelen. Je moet jezelf afvragen wat er het meest opvalt aan een bepaald soort voedsel en kijken hoe die eigenschappen van toepassing zijn op je huidige levenssituatie. Over het algemeen heeft fruit de symboliek van gedachten waardoor je je goed voelt, groenten meer voedzame eigenschappen en vlees symbolisch voor eigenschappen die meer in stand houden. Bevroren voedsel kan uitstelgedrag inhouden of iets uitstellen. U heeft ervoor gekozen om bepaalde problemen te negeren of later iets op te lossen. Het ontdooien van diepvriesproducten kan problemen of situaties symboliseren die worden heroverwogen. Het kan ook de weergave zijn van het feit dat u eindelijk de problemen onder ogen moet zien die u niet kunt oplossen. Misschien heb je op dit moment iets speciaals of belangrijks bewaard. De droom over verbrand voedsel symboliseert ervaringen die je hebt die overboord gingen of die je te graag wilde hebben. Verbrand voedsel kan ook de weergave zijn van een gebrek aan zorgvuldigheid bij de voorbereiding op een bepaald soort ervaring. Afleiding, gebrek aan focus, onverantwoordelijkheid. Als alternatief kan verbrand voedsel een weerspiegeling zijn van teleurstelling of het gevoel dat een bepaald soort ervaring niet goed genoeg zal zijn. Raadpleeg het thema-gedeelte voor eten voor een meer diepgaande blik op de symboliek van droomvoedsel….

…De droom over gebraden vlees symboliseert aangename gevoelens dat een deel van je leven nooit meer een probleem zal zijn. Comfort, thuis en tevredenheid….

…De droom over iets snijden symboliseert je wens om iets precies zo te hebben zoals jij het wilt. Het kan ook de weergave zijn van inspanningen om op een bepaalde manier herinnerd te worden. De droom over een beeldhouwwerk symboliseert gevoelens over opgemerkt te worden voor iets waar je hard voor hebt gewerkt. Merk op dat je iets voor jezelf hebt gemaakt. Zorgvuldig geconstrueerde uitgebreide gedachten. De droom over het snijden van vlees kan op een bepaald gebied van je leven het totale vertrouwen of de kracht weerspiegelen. Kracht of controle die precies wordt afgehandeld zoals u dat wilt. De droom om iets in een boom te snijden, symboliseert dat je het gevoel wilt hebben dat een relatie of situatie voorgoed herinnerd zal worden. Voorbeeld: een vrouw droomde van een houtsnijvalk. Toen ze wakker was, voelde ze zich goed om op te merken hoe hard ze had gewerkt om haar kanker te behandelen en er bovenop te blijven. Voorbeeld 2: een man droomde ervan iemand te zien waarvan andere mensen twijfelden of hij in staat was om een ​​sculptuur uit een boom te hakken. Toen hij wakker was, had hij het gevoel dat zijn vrienden twijfelden aan zijn vermogen om op psychologisch gebied iets van zichzelf te maken….

De droom over vissen symboliseert het omgaan met mentale en emotionele problemen en proberen inzicht te krijgen in je problemen. Het kan ook de weergave zijn van uw zoektocht naar een oplossing voor een onzekere situatie. De droom over ijsvissen symboliseert een zoektocht naar inzicht in verharde of ~bevroren~ onbewuste gedachten en emoties. Dingen uit je verleden die moeilijk te begrijpen zijn, of die je door het ego niet kunt zien. Het kan ook de weergave zijn van een poging om oplossingen te vinden in onzekere situaties die in de wacht staan. Een vis vangen symboliseert het verkrijgen van inzicht terwijl je hem vanuit het onbewuste naar je bewuste geest trekt….

…De droom over smeltend ijs symboliseert het ontrafelen van problemen of onzekerheid. Gebieden van je leven die onderdrukt of ‘bevroren’ zijn, komen langzaam naar boven. De droom over smeltende sneeuw symboliseert de langzame terugtrekking van een evenwichts- of zuiveringsfase van je leven. Er kan een einde komen aan een vreselijke reinigingservaring. Een vernieuwingsfase begint ten einde te lopen. De droom over vaste voorwerpen of smelten van mensen symboliseert aspecten van jezelf die aan het slijten zijn of langzaam verdwijnen….

De droom over ijs symboliseert onbewuste gedachten en emoties die worden onderdrukt, of waarvan je je niet bewust bent. Diepgewortelde onbewuste invloeden die je helemaal vergeten bent. Het kan ook problemen zijn waar u niets aan kunt doen. Problemen die ~bevroren~ zijn. Ice weerspiegelt de behoefte om je verleden opnieuw te onderzoeken, na te denken over de invloeden uit je kindertijd en met mensen over je problemen te praten, zodat je inzicht krijgt in mogelijke oplossingen. De droom over het smelten van ijs symboliseert het ontrafelen van problemen of onzekerheid in je leven. Negatieve levenssituaties of ervaringen kunnen u motiveren om al lang bestaande problemen op te lossen, overtuigingen te veranderen of uw problemen onder ogen te zien. IJs verschijnt vaak in dromen naast lichaamsdelen wanneer die lichaamsdelen tijdens het wakkere leven problemen met de bloedsomloop hebben….

De droom over een ijspriem symboliseert vijandigheid jegens mensen of situaties die ervoor kiezen om je nooit te laten confronteren. Problemen onder ogen willen zien die ~bevroren~ zijn of die nooit veranderen. Een slag toebrengen aan een probleem of uitdaging die permanent lijkt vast te zitten. Gretigheid om vooruitgang te forceren of agressief een einde te maken aan stagnatie….